Velkommen til min blog

Alternativt skrivebord

Jeg har i samarbejde med www.littlethings.dk skrevet  et blogindlæg om et alternativt skrivebord/hylde. Siden da har jeg fået utrolig meget respons på Instagram og Facebook, hvor flere har ladet sig inspirere. Fremgangsmåden er egentlig ganske enkel, det kræver blot du har pladsen til, at konstruere dit eget personlige skrivebord/hylde. Hvis du har lyst til at designe et lignende møbel, kan du herunder læse min vejledende fremgangsmåde.

Man skal først og fremmest bruge brædder. I mit tilfælde har jeg valgt at skabe et ”brændt look”. Man kan også vælge at bibeholde brædderne som de eller for den sags skyld spraymale det. Du kan selv variere størrelsen på det, mit er f.eks. 67×30 cm. Herefter skal de lodrette bjælker og lister fremstilles. Ønsker du et stabilt bord, kræver det at bjælkerne er 10 cm i bredden, og at listen har samme længde som bredden. For til sidst at samle bordet, anvendes skruer. Anvendt helst ikke søm, da hylden bør kunne bære et par kilo. Når du er endt op med et samlet bord, bores der huller i de fire hjørner på begge sider af bordet/hylden. Jeg har valgt at anvende en massiv snor, i ønsket om at kunne hænge den op på væggen i en krog. En anden mulighed er at undvære snoren, og blot hænge den op uden. Det er blot op til enkelte hvilke look og design man ønsker, dette er blot mit forslag til et alternativt skrivebord/hylde. En helt tredje mulighed er, at bruge en palle (anvend kun europaller), men under alle omstændigheder skal du blot være opmærksom på hvad den er brugt til før, at undgå giftige stoffer på børneværelset. Af denne årsag har jeg valgt at fremstille det selv helt fra bunden af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog