Detaljer med personlighed

Fra yt til nyt

Hvis I ikke har bemærket det… har jeg en forkærlighed for genbrug! Først og fremmest koster det ikke alverdens og derudover kan man forvandle alt gammelt og slidt til unikke møbler i alverdens afskygninger. Selv den gamle og slidte spisebordsstol, kan bruges som en lille dekorativ hylde til enten bøger eller pyntegenstande. Se blot disse fantastiske bud på personlige genbrugsmøbler, som vil passe så fint ind i stilen på de moderne retro børneværelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer med personlighed