Alternativ opslagstavle #2

Lego og opbevaring

Jeg har længe drømt om dem… mest af alt fordi E elsker at stable alverdens legetøj ovenpå hinanden. Jeg har modtaget den hidtil største pakke nogen sinde… Desværre var jeg nødsaget til at slæbe den med i bussen og gå det sidste stykke hjem… men det var alt besværet værd! E fik hurtigt øje på den kæmpe pakke lige så straks han trådte ind af døren. Med det samme spørger han selvfølgelig “hvad er det”. Hans begejstring varede ved… da vi åbnede papkassen kom der ikke andre ord ud af hans mund end “ihhhh”… som Olav i Frost siger “nogle mennesker er værd at smelte for”… og det er E absolut!
Men hvad kan man bruge dem til udover legetøj? Jeg har valgt at bruge dem til sommertøj, sokker mv. som der ikke er plads til i klædeskabet. Det er måske synd at bruge så dyre kasser til tøj… men hvorfor ikke udnytte kassernes funktionalitet? Kasser fås hos Trendyliving via dette link http://www.trendyliving.dk/shop/search-1.html?keyword=lego. De store kasser koster 219 kroner og de små koster 129 kroner og fås i følgende farver hvid, lyseblå, gul, grå, grøn, lyserød og sort.

Lego kasser opbevaring 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ opslagstavle #2