Dukkeseng #2

Det kreative hjørne

Mine altid tossede planer om indretning driver i mange tilfælde min mand til vanvid… I kender sikkert selv til det. De spørger altid “hvorfor skal der nu laves om igen?”… hvortil jeg altid svare “forandring fryder, der mangler altså lidt hist og der”. Han bliver aldrig begejstret, men det vigtigste af alt… han bære over med mig selvom jeg kan være noget besværlig at stille tilfreds. Men tilbage til sagen! For blot et par måneder siden, kom Elias’ nye ven op på væggen. Den har endnu ikke fået et navn endnu, men den er højt elsket og får utrolig meget opmærksomhed. Hans begejstring får mig til at tænke nærmere over at mors vanvittige ideer faktisk ikke er helt værst!
Wallstickeren er købt på Ebay via dette link http://www.ebay.com/itm/Sale-Large-Giraffe-Wall-Stickers-Animal-Decal-Art-Childrens-Bedroom-Decor-Black-/141677979258?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20fcaa667a. Den koster 80 kroner inklusiv fragt og gebyr ved betaling. Den er absolut alle pengene værd, på trods af den kan være noget besværlig at sætte op, hvis man ingen tålmodighed har ligesom mig. Men på trods af alt besværet, er det egentlig blevet et okay resultat… lidt kritisk er man vel altid 😉



Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dukkeseng #2