Juniorseng #1

Garbo and friends #2

I mit tidligere indlæg om “Garbo and Friends” viste jeg den skønne sengerand fra Little Village People. Den blev naturligvis bestilt samme dag! Den kan bestilles her http://littlevillagepeople.dk/product/garbo-and-friends-strangest-forrest-bumper/. Den koster 999 kroner, men tro mig, den er alle pengene værd! Der er ingen motiver som går igen, men den er forskellige hele vejen rundt. Den fås til piger her http://littlevillagepeople.dk/product/garbo-and-friends-strangest-garden-bumper/ med lille bånd. Desuden kan du få sengetøj, der matcher til, som kan købes her http://littlevillagepeople.dk/product/garbo-and-friends-junior-sengesaet-forrest/.

Elias er utrolig begejstret for sengeranden og snakker utroligt meget om de mange dyr. Den skaber tryghed om natten, specielt for øjeblikket, hvor han skal vænne sig til at sove fast i juniorsengen. På trods af vi kun har forsøgt i 3 dage, går det over alt forventning! I morgen skiller vi tremmesengen ad og gemmer den væk til en anden god gang. Det giver endnu mere plads på værelset… kan næsten ikke vente med gøre hovedrent og indrette det helt perfekt til min lille prins.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juniorseng #1