Dukkeseng #2

Juniorseng #1

I den kommende vil jeg sætte fokus på detaljernes betydning. Den klassiske juniorseng fra Norwooddenmark vil stå model til, hvordan de mindste forandringer fryder vores syn. Ved brug af simple materialer og genbrugsmaterialer, kan man opnå et lukseriøst og personligt udtryk, som ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Ønsker du at se Norwooddenmark udvalg af senge og tilbehør, kan du lære mere her http://norwooddenmark.dk/. Sengen leveres ubehandlet dvs. den er ikke malet på forhånd. Vælger man selv at male den, bør den males over minimum 2 gange for, at opnå et tilfredsstillende resultat.

Vi valgte at male den lysegrå, da jeg aldrig har været stor fan af lyst træ. Men jeg erkender gerne, at jeg overvejer at male den lyseblå om et par år… forandring fryder 😉 Med et ønske om et livagtigt motiv, fandt jeg denne fantastisk wallstickers fra Ebay. Den kostede 60 inkluderet forsendelse og kom efter blot 15 dage. Til min store ærgelse, kunne den desværre ikke sidde fast på væggen pga. tapet med væv. Det var flot, så længe det holdte! 😀 I har sikkert bemærket mit alternative sengetæppe. Det er blot flecetæppe fra Jysk til 25 kroner, som vi på nuværende tidspunkt bruger i klapvognen. Du kan ligeledes bruge et juniortæppe eller et andet slags tæppe. Det er helt og aldeles op til, hvilket udtryk og stemning du ønsker at skabe på dit barns værelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dukkeseng #2