Made by mormor

Juniorseng #3

I mine tidligere indlæg om juniorsengen, har den typisk været lidt “pyntet”. Det er langt fra sådan den ser ud til dagligt! For blot et par måneder siden måtte jeg fjerne alle forstyrrende elementer. Med andre ord var han simpelthen overstimuleret… det gjorde det utroligt svært for ham at finde ro og få den optimale søvn. For at bevare den hyggelige stemning, blev farverne erstattet med simpel sengerand fra Cam cam. Fra den ene til den anden dag, faldt han nu i søvn på 20 minutter.
Det har givet stof til eftertanke, specielt i forbindelse med diskussioner på de sociale medier om de “stilrene børneværelser”. Jeg må gå til erkendelse… ovenpå en lang og spændende dag i vuggestue eller børnehave, har barnet brug for et sted de kan finde ro. Ingen børn er ens, men nogle bliver blot nemmere overstimuleret end andre.

Skufferne under sengen har jeg selv lavet eller rettere sagt min svigerfar 😉 Læs og se nærmere på skufferne her http://degnebolig.bloggersdelight.dk/2016/01/opbevaring-under-sengen/.

skuffe til juniorseng

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Made by mormor