Et tvist af mig

Bag skærmen

Som lovet vil jeg vise det endelige resultat af mine mange anstrengelser den seneste tid. Bordet er lavet af palle, hvor jeg har lavet to skuffer til for, at have plads til alt mit hobbygrej. Kurvene er fra Søstrene Grene og kommoden, stolen og bukkene er fra Ikea. For at tilføre et ekstra touch af genbrug har jeg brugt en vinkasse som bogholder og som hylde til min printer.
Jeg har nu mit helt eget kreative hjørne, hvor jeg kan studere og fordybe mig i mine kreative projekter. Nu glæder jeg mig blot til, at tage det i brug i den kommende eksamens periode, hvor der skal bruges mange timer foran skærmen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tvist af mig