En lille sød deltalje

det kreative legekøkken

Der skal ikke være nogen tvivl om at Elias tilbringer mange timer ugentlig i hans legekøkken. Særligt er han begyndt at interesse sig for sammensætningen af maden, hvor han for øjeblikket supplere legemaden med Lego klodser. Beundre virkelig hans fantasi, specielt når han siger “gul er ost”… “grøn er broccoli”… det kunne jeg godt lære noget af 😀 Men vigtigst af alt, skal der aldrig mangle noget. Han henter stort set altid noget fra køkkenet og gør præcis som os. Det en stor fornøjelse at se hvordan han tager ved lære, blot ved at iagttage vores daglige pligter og vaner. Det er gode tegn, nu håber vi blot det vare ved 😉

Kan I genkende hylden? Den er før blevet brugt i denne sammenhæng, hvor han blot havde en madras under til sovende gæster og afslapning. Som udgangspunkt er det en fin løsning, da man altid kan bruge hylden i flere sammenhæng. Den bliver nu brugt til diverse tilbehør til hans legemad som fx toastristeren.
Til de som er interesseret I at se hvordan den er lavet, har jeg et indlæg klar til jer om et par dage 😉

Det har været min plan igennem længere tid at få en lige knage til nogle små hjemmelavet klude. Efter et besøg hos Trævarefabrikkens udsalg fandt jeg denne skønne lille knage til kun 14 kroner. Den kan købes her http://www.traevarer.dk/knageraekke-2-knage.
Elias gør dagligt rent i vores lejligheden, så tænkte jeg ville strikke nogle fine små klude til ham. Som en ekstra lille deltalje, syede jeg et lille mærkat på med følgende tekst “handmade” og “made by mor”. Det tilføre et personligt udtryk,  hvor man gerne må se de er hjemmelavet. Læs mere her om hvor mærkerne kan købes http://degnebolig.bloggersdelight.dk/2016/04/en-lille-soed-deltalje/.

Tak fordi I læser med!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille sød deltalje