Perle ideer

En lille sød deltalje

Jeg har de sidste par dage været i gang med at strikke. Til min store overraskelse er det lykkedes mig at fuldføre mit projekt! Det lyder måske ikke af så meget, men eftersom jeg er forholdvis nybegynder, har jeg lavet to klude til Elias’ legekøkken. Som en ekstra lille detalje har jeg syet disse søde mærkater på. Jeg er personligt selv stor tilhænger af et personligt design, hvor man gerne må se det er “hjemmelavet”. Fejl og diverse små skønhedsfejl, er blot en charme ved selv at lave det.
Se mange flere og bestil selv her http://www.stofstedet.dk/index.php/cPath/31_55.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perle ideer