Ebay fund #2

Et tvist af mig

Jeg er ved at lægge den sidste hånd på mit “kreative hjørne”. Det har taget sin tid, men alt er nøje udvalgt og tilpasset til mine behov. I virkeligheden har det blot handlet om at få mit sted, hvor jeg kan finde ro og fordybe mig i mit eget lille univers. Jeg ønsker brændende at udvikle mine kreative evner, i håbet om det vil realisere min drøm om egen virksomhed. Dette er blot et lille skridt på vejen, som skaber rammen for fremtidige projekter.

Jeg bliver sikkert aldrig helt færdig… men detaljerne er næsten på plads! Her er en lille forsmag til de som ikke har fulgt med på Instagram. Følg med de kommende dage, hvor jeg vil løfte sløret for det endelige resultat.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay fund #2