Kreativ med børnene #1

Minikommode

Mit lille kommode har gennemgået en mindre forvandling. Den var lidt kedelig før uden farver, så friskede den lidt op… utroligt hvad farver kan gøre! Alle materialer er købt i Søstrene Grene, undtagen minikommoden fra Ikea. Jeg elsker mit lille krea hjørne! Dog er Elias også begyndt at få interesse for det, men desværre er der ikke plads til os begge. Når vi en dag får mere plads, kan vi forhåbentlig få et langt bord, hvor der er plads til os alle sammen. Man har vel lov til at drømme 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ med børnene #1