Minikommode

Rabatkode til plakatdyr

Jeg har været så heldig at, få rabatkode til mine læsere der giver 15 %. Brug blot rabatkoden “rabat15”. Koden skal indløses mellem d. 11 og 17 juli og den kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder. Jeg har selv bestilt denne fine plakat i størrelse 50×70, som kommer til at pynte så fint i stuen. Desuden har jeg bestilt en plakat der skal gemmes til den dag Elias er færdiguddannet. Jeg vil komme med mit bud på hvad jeg tror Elias bliver når han er stor. Lidt sjovt at tænke på ikke? 😉

God shoppelyst!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minikommode