Velkommen til min blog

Velkommen til min blog

Jeg er et ekstremt kontrolmenneske udover alle grænser! Men hvis der er noget jeg aldrig kan styre, er det rod på min søns værelse. Stolen står midt ude på gulvet, alt legetøjet er blandet sammen… mit perfektionistiske personlighed kommer for alvor på prøve. Rod, rod og atter rod… Imens jeg render og rydder grundigt op og sortere alt legetøjet, fortsætter sønnen med at lege. Men hvor længe kan det blive ved? Da min søn blev et år, var jeg kommet dertil hvor rod blot var en naturlig del af hverdagen. Hvis jeg skulle rende og rydde op 24/7, vil det være på bekostning tiden med min søn. Er oprydningen så det værd? Nej! Hjemme hos rodder vi alle dage fra mandag til fredag og så bliver der  ryddet op i weekenderne. Elias har mere tid med os i hverdagen og har 100 % min opmærksom vi kommer hjem til han falder i søvn. Overskudsagtigt eller ej… det kommer blot an på om man er villig til at forlig sig med synet af rod.

Har du fået lyst til at følge mig blog, så læs med i morgen fra kl.06, hvor jeg udgiver mit første indlæg om et DIY projekt på børneværelset. Sov godt alle sammen og hav en dejlig mandag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog