Lego og opbevaring

Detaljer med personlighed

Detaljer tilføre børneværelset personlighed. Om det har kostet alverdens er ikke altafgørende… det vigtigste af alt er dit barn glæder sig over detaljerne.
Hjemme hos os hitter alverdens køretøjer i alle afskygninger, bare de kan køre! Men må ærligt erkende at Duplo køretøjer ikke er særlig dekorative i vindueskarmen. Derfor bestilte jeg for nylig dette fantastisk tog fra Little People Village(http://littlevillagepeople.dk/maerker/navnetog/)! Tro det eller lad være, men det har kun kostet mig 105 kroner. E leger med det hver eneste dag lige fra han vågner til han falder i søvn. Det er pynt som gavner! Det kan også bruges til gave i anledning af barnedåb, fødselsdag, gave til familien mv… Min egen far fik et navnetog med teksten “morfar”. Hans kommentar var “sikke en sjov og personlig gave”.. mon ikke der er andre bedsteforældre derude som vil blive glade for en unik gave helt specielt til dem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego og opbevaring