Made by mor

Lav dit eget spejlreflekskamera

I denne har  jeg været i gang med at lave alternativt legetøj af perler. Mit første projekt var et såkaldt spejlrefleks kamera, lavet af midi perler. Jeg har ikke brugt nogen skabelon, den er blot lavet efter eget ønske. Jeg har lavet en vejledning til jer, som kan ses herunder. Hvis I bruger skabelonen og deler den på Instagram,  vil det glæde mig hvis I  tager mig i opslaget. Glæder mig til at se jeres bud på et budgetvenligt kamera til de små 🙂

Vejledning:

Det har desværre ikke været muligt at lave en skabelon til linsen. Håber disse billeder kan guide dig på vej.
Således ser det ud inden du samler det. Vær OBS på hvilken lim du bruger til at lime pladerne sammen! Brug helst kontaktlim eller sekundlim, da almindelig hobbylim er 1 døgn om at tørre helt ind.

Tak fordi du læste med!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Made by mor