Forny klædeskabet

Made by mor

Elias har altid haft en forkærlighed for slanger og andre krybdyr. De er søde nok på afstand, men de “ægte” skal absolut ikke komme for tæt på. Til gengæld har alle hans uægte slanger en helt særlig plads i hans seng hver eneste aften. For nylig strikkede jeg en 1,5 meter lang slange færdig. Særligt er han glad for det lille mærke, som han altid peger på imens han siger “den har mor lavet”. Det vidner blot om, at børn sætter stor pris på selv de mindste ting. Det kunne vi voksne godt lære noget af 😉 Mærkaterne kan købes her http://www.stofstedet.dk/index.php/cPath/31_55. Jeg har bl.a. brugt mærkerne i hans legekøkken, hvor jeg selv har lavet klude/grydelapper, læs indlægger her http://degnebolig.bloggersdelight.dk/2016/04/det-kreative-legekoekken/.

strikket

Jeg har ikke fulgt nogen strikkeopskrift, den er blot lavet i frihånd. Garnet er købt i Kvickly til 12 kroner pr. bund. Kvaliteten er udmærket til fx bamser, dog vil jeg fraråde at bruge det til tøj og tæpper, da det kan komme til at virke stift.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forny klædeskabet